Wednesday, July 2, 2008

Калеидоскоп, Музеј на Современа Уметност - 08.07.2008


Сценарио, продуцент и режија - Сандра Ристовска
Директор на Фотографија - Натали Шултен
Музика - Горан Трајковски
Тон - Далибор Мојсовски
Марек Ивицки
Сценска Фотографија - Марек Ивицки
Георги Малински Унковски

Музеј на Современа Уметност, 08.07.
2008

21:00 и 23:00

Влез - Слободен