Wednesday, October 15, 2008

Се думав нешто...

... И мислам дека најпосле, после не знам кој пат, нема да ми го тргнат постот за ејсидиси, за новиот албум црнмраз. И си викам, шо на пример, ако успеам да ги зезнам овие гуглерски ботови, и да не поставам ни слика ни никаково инфо за албумот, пошто преку тасета ми дојде веќе да ми го бришат линкот. Затоа, едноставно, еден линк овде, од депозит фајлс, друг онде, од летитбит, и за секој случај, трет, овде, од ај фолдер. Квалитетот на албумот е 224 kbps, и то.
Уживајте. :)

P.S. .|. 8=====D

И еден поголем за капиталистите... :)

4 comments:

Anonymous said...

upornosta se ceni

фигмент said...

хаха така е. мамето нивно :)

Virshla said...

Капиталистичко! :D

Anonymous said...

te najdov na my space ali mi bara tvoe prezime ili email,daj prati kaj mene na blog ili preku figment
pozdrav,voodoo